Időszakos leállások takarmányüzemünkben

Takarmánykeverő üzemünkben az elmúlt években jellemzően állagmegőrző beruházásokat végeztünk, amivel sikerült a termék- és termelésbiztonságunkat fenntartani. A technológiai fejlődés azonban nem áll meg, az Agroszász Kft pedig a kiváló minőségű termékek gyártására törekszik, melyhez elengedhetetlen a technológiánk fejlesztése.

Így elérkezett az idő tápkeverő üzemünk teljes felújítására. A felújítás több ütemben fog zajlani, és törekedünk a munkálatok alatt is a zavartalan kiszolgálásra. Mindezek ellenére lesznek időszakok, amikor a gépek cseréje miatt lehetetlen a takarmánygyártás. Természetesen igyekezünk minél rövidebb leállásokat tervezni, és a megrendeléseket rugalmasan, megbeszélve feldolgozni.

  • Az első ütemben szeptember 4 és 14 között kicseréljük a keverőt, granulálót és granulálóhűtőt. A munkák jellegéből adódóan ebben az időszakban nem tudunk tápot gyártani. Kérjük a rendeléseitek összeállításánál ezt legyetek kedvesek figyelembe venni!
  • Második ütemben a keverő számítógépes összemérését, a darálást, és alapanyagtartályokat fogunk cserélni, átalakítani. A munkákra várhatóan szeptember végén kerül sor, és mindössze 1-2 napos leállással fog járni. A leállás pontos időpontjáról később tájékoztatunk.
  • Harmadik ütemben egy zsákoló és palettázó robotot fogunk kialakítani október végén, ami várhatóan 3-4 napos leállással fog járni.

A beruházások célja, hogy a szolgáltatásunk és termékeink minőségét, megbízhatóságát javítsuk, ezáltal Titeket is jobb helyzetbe hozzunk!

Kérjük, hogy rendelésedet, takarmányigényedet a fenti időpontok figyelembe vételével gondold át, tervezd meg, és egyeztesd kollégáinkkal az alább elérhetőségek valamelyikén:

üzemvezető – Lill Béla 06-30/74-66-525 megrendeles@agroszasz.hu
ügyvezető – Győri István 06-30/235-6164 info@agroszasz.hu
Központi elérhetőségek: telefon: 72/389-516, vagy 72/389-894, www.agroszasz.hu