Így haladnak az üzemi felújítások

Korábbi cikkünkben örömmel számoltunk be arról, hogy megnyertük az „Innovatív beruházás az Agroszász Kft. feldolgozó üzemében” című pályázatunkat, így elkezdődhetett egy komolyabb beruházás és megújulás az Agroszász üzemében.

Először elektormos targoncákat vásároltunk, melyeket napelemekkel fogunk tölteni, hogy ezáltal is kíméljük a környezet. Két épületünk tetejére 150db napelemet szereltünk fel, amelyek biztosítani fogják a targoncáink számára a megfelelőt energiautánpótlást. 🙂

Agroszász

Agroszász

Részleges megújuláson esett át keverőüzemünk is. Szeptember elején kicseréltük a keverőgépet, a granulálógépet valamint a granuláló hűtőberendezést. 

Agroszász

A következő mérföldkő az alapanyagtartályok cseréje, valamint év végéig egy zsákolót automata rendszer is beüzemelésre kerül. Ezek a fejlesztések pár napos üzemleállással járnak majd, ami októberben 1-2 napot, novemberben pedig egy hetet vesz igénybe. Bízunk abban, hogy az üzemmegújulás után még professzionálisabb és minőségibb kiszolgálást tudunk nyújtani Partnereinknek.