Büszkék vagyunk takarmányainkra

takarmany-premix
szöveg háttér dekorációs kép

Több mint 1600 ha területről biztosítjuk az alapanyagaink minőségét!

Termékeinket saját termesztésű gabonából állítjuk elő főként haszon- és hobbiállatok etetéséhez, de erdei kiskérődzők, madarak számára is készítünk egyedi takarmányt. Már a növények vetésének pillanatától fogva gondosan ügyelünk arra, hogy biztosítsuk a fejlődésükhöz szükséges tápanyagokat, így aratáskor a legmagasabb minőségű gabona kerül a tárolókba. Termékeinket a hosszú évek tapasztalatain alapuló receptúrákból állítjuk össze, de egyedi kérésre speciális összetételű takarmányt is készítünk.

Kevesebb melléktermék, jobb végtermék

Termékeink egyedi gépsoron készülnek, amelynek köszönhetően rendkívül népszerűek a piacon.

Kovin

Szabadalmaztatott termékspecialitásunk. Ezt a fehérje koncentrátumot a kérődzők tápanyagigényére szabva fejlesztettük ki, fehérjehiányos takarmányozás pótlására és kiegészítésére.

Letöltöm PDF-ben

Dusi

Energiakiegészítő koncentrátum kifejezetten szarvasmarhák számára kifejlesztve.
Előnye, hogy tökéletesen kiegészíti az energiahiányos takarmányozást, és növeli annak tápanyagértékét.

Letöltöm PDF-ben

Lenex

Extrudált lenmagot tartalmazó készítmény.
A lenmag kimagasló telített és telítetlen zsírsav forrás, hasznos tápanyagokkal gazdagítja a takarmányt, és kitűnő hatással van a szaporodásra.

Letöltöm PDF-ben
Takarmány és premix

Egyedi keveréket szeretnél? Elkészítjük!

Kérésre egyedi tápanyagtartalmú keverékeket is készítünk madárfajok (emu, fürj, strucc), viziszárnyasok, szarvasok, erdei kiskérődzők, marhafajták (Wagyu, Angus stb.) versenylovak és sok más állatfaj számára.

Ha a piacon megtalálható termékek között nem találtad meg, amit kerestél, vagy speciális tápot szeretnél (például az állatok egy-egy fejlődési szakaszának serkentésére), kérd ajánlatunkat itt, és mi elkészítjük.

Háztáji gazdálkodók és nagyüzemek egyedi megkeresését is szívesen fogadjuk.

Takarmány és premix

A régióban az egyik legnagyobb termelési kapacitást nyújtjuk

Munkatársainkkal évente 20 000 tonna takarmányt és 4 000 tonna premixet készítünk. Termékeink előállításához szükséges gabonát 1600 hektáron termesztjük.
A premix és takarmánypiacon gyártóként és nagykereskedőként vagyunk jelen, termékeink minőségét és hatékonyságát bizonyítja, hogy az előállított keverékek 80-90%-a azonnal értékesítésre is kerül.

A nagykereskedelmi partnereink mellett helyi gazdák is örömmel vásárolnak nálunk.