Kevesebb melléktermék, jobb végtermék

Kovin

Szabadalmaztatott termékspecialitásunk. Ezt a fehérje koncentrátumot a kérődzők tápanyagigényére szabva fejlesztettük ki, fehérjehiányos takarmányozás pótlására és kiegészítésére.

Letöltöm PDF-ben

Dusi

Energiakiegészítő koncentrátum kifejezetten szarvasmarhák számára kifejlesztve.
Előnye, hogy tökéletesen kiegészíti az energiahiányos takarmányozást, és növeli annak tápanyagértékét.

Letöltöm PDF-ben

Lenex

Extrudált lenmagot tartalmazó készítmény.
A lenmag kimagasló telített és telítetlen zsírsav forrás, hasznos tápanyagokkal gazdagítja a takarmányt, és kitűnő hatással van a szaporodásra.

Letöltöm PDF-ben
Termékeink

Megvalósítjuk a gazdák igényeit

Kérésre egyedi tápanyagtartalmú keverékeket is készítünk madárfajok (emu, fürj, strucc), viziszárnyasok, szarvasok, erdei kiskérődzők, marhafajták (Wagyu, Angus stb.) versenylovak és sok más állatfaj számára.
Ha a piacon fellelhető termékek között nem találtad meg, amit kerestél, vagy teljesen személyre szabott tápot szeretnél, oszd meg velünk igényeidet, és mi elkészítjük.

Ide kattintva felveheted velünk a kapcsolatot.

Termékeink

Termékeink bizonyítékai az egészséges, jól táplált szarvasmarháink

Telepünkön kiscsoportos tartásban neveljük szarvasmarháinkat, ügyelve arra, hogy olyan környezetet biztosítsunk a számukra, amelyben a fejlődésükhöz és életvitelükhöz szükséges feltételek maximálisan teljesülnek. Az állatokat kizárólag a saját takarmányunkkal tápláljuk. Magas húskihozataluknak köszönhetően rendkívül népszerűek a piacon.