Ünnepélyes átadó az Agroszásznál

Az új üzemrész az „Innovatív beruházás az Agroszász Kft. feldolgozó üzemében” című projekt GINOP-1.2.6-8-3-4-16-2019-00109 számú pályázatával valósult meg a „Széchenyi 2020” program keretében. A vissza nem térítendő 55,2 millió forintból eszközbeszerzési és felújítási munkálatok zajlottak le. 

 

Nem mindennapi vendégek a rendezvényen

Az eseményre ellátogatott Dr. Hargitai János országgyűlési képviselő, Vidák Krisztina Szászvár nagyközség polgármester asszonya, valamint Réder Péter Szászvár nagyközség alpolgármestere. 

A szalag jelképes átvágásával az üzem újult erővel ötvözi a családi vállalkozás hagyományait és egy előremutató, fejlődő cég értékeit.
A résztvevőket köszönetnyilvánításként állófogadásra invitáltuk, ahol az Agroszász Kft. takarmányain nevelkedett, wagyu marhából készült ételkülönlegesség kóstolására volt lehetőség. 

 

A hagyományok és az innováció találkozása

Az innovatív beruházás célja, hogy a modern technológia alkalmazása mellett a fenntartható gazdálkodás és a környezetvédelmi törekvések is a mindennapok részei maradjanak. 

Ehhez járul hozzá például két új, napelemmel tölthető elektromos targoncánk.

A keverőüzem szükséges felújítási munkálatain túl alapanyagtartályokkal is bővültünk, továbbá a jövőben zsákoló automaták juttatják zsákokba a végterméket; ezzel is növelve az üzem hatékonyságát. Az elnyert összegből a gőzfejlesztő kazánunkat is kicserélhettük. 

 

Ezúton is köszönjük a résztvevőknek, hogy velünk tartottak ezen a fontos napon!

 

Az Agroszász Kft. weboldalán található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. Előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.